Selecteer een pagina

10 jaar Energie VanOns: Samenwerken aan de energietransitie

Gisteren was een feestelijke dag voor energieleverancier (en onze klant) Energie VanOns. Met de viering van hun tienjarig bestaan kijken we terug op een decennium van impact en groei. Inmiddels zijn er 180 energiecoöperaties aangesloten bij Energie VanOns, een mijlpaal die te danken is aan de kracht van lokaal eigenaarschap en samenwerking in de energiemarkt.

Suze van der Lijke
20-09-2024 · 1 min lezen

Ondersteunen van de energietransitie

Bij Green Marketers zijn we trots dat we ons steentje hebben bijgedragen door meer dan 30 coöperaties te helpen bij het professionaliseren van hun marketing, communicatie en websites. Dankzij deze verbeteringen kunnen de coöperaties hun lokale impact vergroten en meer mensen betrekken bij de duurzame energietransitie.

De weg naar een échte energietransitie

Maar dit is pas het begin. We kijken nu vooruit naar de toekomst, waarin we hopen dat de energie die lokaal wordt opgewekt, ook direct lokaal gebruikt kan worden, tegen kostprijs. Dat zou een enorme stap zijn richting een échte energietransitie. Het verkleint de afhankelijkheid van grote energiemaatschappijen en versterkt de lokale economie.

De toekomst is groen, lokaal en duurzaam

De toekomst is groen, lokaal en duurzaam. Samen maken we die mogelijk. Heb jij al nagedacht over waar jouw energie vandaan komt? Neem contact met ons op om te zien hoe we ook jouw energiecoöperatie kunnen helpen met effectieve marketing en communicatie.

Meer informatie over de presentatie en het websitepakket

Was je aanwezig en benieuwd naar de slides van onze presentatie of meer informatie over het websitepakket? Je vindt alles hier: green-marketers.com/aan-de-slag.

Suze van der Lijke

GESCHREVEN DOOR

Suze van der Lijke

Marketing specialist

Meer blogs