Selecteer een pagina

Over ons

Marketing voor duurzaamheid. Wij ondersteunen duurzame intitiatieven bij hun marketing voor een duurzame wereld.

Ons verhaal

Thomas van der Woude

Thomas van der Woude

Marketing expert

Suze van der Lijke

Suze van der Lijke

Marketing expert

Duurzaam, groen en zinvol. Hoe kunnen wij een positief effect hebben op de aarde? Dit vragen wij ons regelmatig opnieuw af.

In onze privé levens proberen we de aarde zo min mogelijk te belasten. Zo scheiden we afval, maken gebruik van een deelauto, halen ons eten uit de lokale biologische zelfoogsttuin en wonen in de met groen overgoten Biotoop in Haren.

In het pand is een weggeefwinkel. Een soort kringloopwinkel, maar alles is er gratis. Hierdoor hoeven we niet alles zelf te kopen en te bewaren. Maar we zijn er nog niet, we vinden het best lastig om alles duurzaam te doen. Vind maar eens de juiste producten en oplossingen.

We zijn goed in marketing en vinden het leuk om te doen. Op een dag beseften we ons dat we onze zoektocht naar duurzaamheid en kennis van marketing goed kunnen combineren.

Wij maken duurzame initiatieven beter zichtbaar met behulp van onze marketingkennis. Zo zorgen wij ervoor zodat het voor mensen makkelijker wordt om duurzamer te gaan leven. En dus ook voor onszelf.

Zo is het idee van Green Marketers ontstaan. Zo maken wij de wereld een klein stukje duurzamer.

Onze visie

Uiteindelijk moeten we allemaal duurzame producten kopen. Anders raakt de aarde uitgeput en houdt uiteindelijk de mensheid op te bestaan, zo simpel is het. Een groeiende groep mensen is zich hier al van bewust. Veel andere mensen nog niet.

In onze ideale wereld koopt iedereen alleen duurzame producten die hij nodig heeft. Om dit te bereiken moeten duurzame merken goed zichtbaar zijn. In ieder geval beter zichtbaar dan het niet duurzame alternatief. Duurzamere producten moeten makkelijker te vinden zijn dan minder duurzame producten.

Visie statement: Een duurzame consumentenmarkt.

Onze missie

Met kennis en vaardigheden van marketing helpen wij duurzame merken hun doelen te halen. Hiermee zorgen we voor een snellere transitie naar een duurzame consumentenmarkt.

We geven duurzame merken naamsbekendheid en een duidelijk imago, optimaliseren uittingen en blijven scherp op het einddoel. Hiermee helpen we duurzame merken bij hun marketingwerkzaamheden en ontlasten we ze zodat ze tijd kunnen besteden aan hun primaire activiteiten.

Missie statement: Duurzame merken vooruithelpen met hun marketingwerkzaamheden.

Ook samenwerken?

Heb je ook een duurzaam initiatief en ben je benieuwd of we samen kunnen werken? Neem vrijblijvend contact met ons op.