Selecteer een pagina

Over ons

Marketing voor duurzaamheid. Wij ondersteunen duurzame intitiatieven bij hun marketing voor een duurzame wereld.

Ons verhaal

Thomas van der Woude

Thomas van der Woude

Marketing specialist

Suze van der Lijke

Suze van der Lijke

Marketing specialist

Duurzaam, groen en zinvol. Hoe kunnen wij een positief effect hebben op de aarde? Dit vragen wij ons regelmatig opnieuw af.

In onze privé levens proberen we de aarde zo min mogelijk te belasten. Zo scheiden we afval, maken gebruik van een deelauto, halen ons eten uit de lokale biologische zelfoogsttuin en wonen in de met groen overgoten Biotoop in Haren.

In het pand is een weggeefwinkel. Een soort kringloopwinkel, maar alles is er gratis. Hierdoor hoeven we niet alles zelf te kopen en te bewaren.

In onze zoektocht om zoveel mogelijk duurzaam te leven kwamen we er achter dat het nog best lastig is om duurzame oplossingen te vinden. Het vinden van duurzamere alternatieven zou makkelijker moeten zijn. Met deze constatering is het idee van Green Marketers geboren.

Wij zijn daarom begonnen om duurzame initiatieven te helpen zichzelf beter op de kaart te zetten. We hebben kennis en ervaring in huis én vinden het leuk om te doen.

Zo is het idee van Green Marketers ontstaan. Door duurzame initiatieven te helpen met hun marketing maken wij de wereld een stukje duurzamer.

Partners

Onze visie

Uiteindelijk moeten we allemaal duurzame producten kopen. Anders raakt de aarde uitgeput. Een groeiende groep mensen is zich hier al van bewust. Veel andere mensen nog niet.

In onze ideale wereld koopt iedereen alleen duurzame producten die hij nodig heeft. Om de massa te bereiken moeten duurzame initiatieven goed zichtbaar zijn. In ieder geval beter zichtbaar dan het niet duurzame alternatief. Duurzamere producten moeten makkelijker te vinden zijn dan minder duurzame producten.

Onze missie

Met kennis en vaardigheden van marketing en bedrijfskunde helpen wij duurzame initiatieven hun doelen te halen. Hiermee zorgen we voor een snellere transitie naar een duurzame markt.

We geven duurzame initiatieven naamsbekendheid en een duidelijk imago. Optimaliseren uitingen en het aanbod. Altijd blijven we hierbij scherp op het einddoel. Hiermee helpen we duurzame merken bij hun marketingwerkzaamheden en ontlasten we ze, zodat ze tijd kunnen besteden aan hun primaire activiteiten.

Waar kunnen we jou mee helpen?

Heb je ook een duurzaam initiatief en ben je benieuwd of we samen kunnen werken? Neem vrijblijvend contact met ons op.