Selecteer een pagina

Hoe we in een paar minuten 780 bomen hebben geplant

Bij Green Marketers hebben we een nieuwe mijlpaal bereikt: binnen enkele minuten zijn 780 bomen geplant! Tipje van de sluier: Dit resultaat bereikten we niet door met een schep het bos in te gaan, maar door onze samenwerking via 1% for the Planet.

Suze van der Lijke
17-04-2023 · 3 min lezen

Een sterk netwerk voor duurzame impact

Ieder jaar zetten we 1% van onze omzet opzij om via het netwerk van 1% for the Planet bij te dragen aan belangrijke milieudoelen. Dit netwerk verenigt duizenden bedrijven en milieuorganisaties wereldwijd om gezamenlijk de wereld een beetje beter te maken.

De keuze voor het planten van bomen dit jaar werd gerealiseerd door onze samenwerking met Treeapp, een platform dat zich focust herbebossing. In voorgaande jaren steunden we andere projecten zoals het Frank Water Project en Justdiggit.

Diverse doelen met één missie

1% for the Planet biedt een platform met keuzes uit meer dan 6700 partnerorganisaties in 110 landen, waarbij gedoneerd kan worden aan projecten gericht op hernieuwbare energie, biodiversiteit en wildlife, klimaatadaptatie, en verantwoorde consumptie en productie. Deze brede selectie maakt het voor ons mogelijk om impact te maken op een manier die aansluit bij onze waarden en missie.

Doe ook mee

Onze deelname aan 1% for the Planet zie we als meer dan een donatie; het is een bijdrage aan onze planeet. Elk jaar ontvangen we een certificaat dat onze bijdrage erkent, een symbolische bevestiging van onze inspanningen om duurzaam te ondernemen en positieve impact te creëren.

Ook deel uitmaken van deze beweging voor een betere wereld? Overweeg dan lid te worden van 1% for the Planet. Meer informatie over hoe je je kunt aansluiten vind je op 1% for the Planet.

Suze van der Lijke

GESCHREVEN DOOR

Suze van der Lijke

Marketing specialist

Meer blogs