Selecteer een pagina

Projecten

Aanpak en resultaten van recente projecten.

Zelfoogsttuin Haren

Bedrijf: Zelfoogsttuin Haren
Sector: Voeding
Website:
www.zelfoogsttuin.nl

Tien extra leden had Gijs nodig om zijn tweede baan op te kunnen zeggen. Er kwamen alleen geen aanmeldingen binnen. Een paar maanden nadat we begonnen zijn richt Gijs zich alleen nog maar op de tuin.

Bedrijf: Greener Power Solutions
Sector: Energie
Website:
www.greener.nl

Greener Power Solutions wilde nieuwe doelgroepen aanspreken. Wij bedachten het concept, de website-structuur en ontwikkelden een nieuwe website.

duurzaamwonen

Bedrijf: DuurzaamWonen
Sector: Bouw
Website:
 www.duurzaamwonen.nl

DuurzaamWonen deed mee aan een pitch voor circulair bouwen. Hiervoor hadden ze een visiedocument nodig. Op basis van een aantal opmerkingen en ideeën schreven we teksten en gaven we het document vorm.

Bedrijf: Zelfoogsttuin Westpark
Sector: Voeding
Website:
zelfoogsttuinwestpark.nl

Irma had 25 klanten nodig om de zelfoogsttuin te startten. Wij schreven de teksten, bedachten de website-structuur en ontwikkelden een nieuwe website. Inmiddels zit haar tuin vol en hebben we een wachtlijst op de website gezet.

“Sinds de website is aangepast, stromen de aanmeldingen binnen. Marketing schiet er vaak bij in. Deze manier van werken is voor voor mij echt een stok achter de deur.”

Gijs Nauta
Boer, Zelfoogsttuin Haren

 

“Green Marketers is methodisch, efficiënt en betrouwbaar. Professioneel op de kern. Geen flitsende marketingpraat en loze kreten, maar gericht op het product.”

 

Klaas Akkerman
Mede-eigenaar Greener Power Solutions

Ook samenwerken?

Heb je ook een duurzaam initiatief en ben je benieuwd of we samen kunnen werken? Neem vrijblijvend contact met ons op.