Selecteer een pagina

Projecten

Aanpak en resultaten van recente projecten.

Voorbeelden van samenwerkingen

Greener Power Solutions

Greener levert stille, schone stroom op elke locatie met behulp van batterijcontainers. We helpen hen uit te breiden naar nieuwe markten met strategische marketing en webontwikkeling.

Provincie Drenthe

De Provincie Drenthe wil de energietransitie actief stimuleren. In opdracht van de Provincie hielpen wij inmiddels dertig energiecoöperaties met het professionaliseren van hun marketing en communicatie.

Digi Surfer

Digi Surfer recycled laptops en geeft les in digitale vaardigheden. Met als doel: zoveel mogelijk mensen digitaal redzaam maken. We helpen de missie van Digi Surfer vooruit door hun website en online diensten uit te bouwen.

Universiteitsmuseum Groningen

Het Universiteitsmuseum Groningen bewaart en deelt unieke wetenschappelijke schatten van de Rijksuniversiteit Groningen. Met onze hulp in strategische marketing en webontwikkeling, verhoogt het museum zijn naamsbekendheid en trekt het meer bezoekers.

Wheelshare

Wheelshare verlaagt de drempel van het delen van je éigen auto met je buurt via een innovatieve app. Wij ontwikkelden het concept, inclusief app-ontwikkeling, huisstijlcreatie en marketingstrategieën.

Campus Eemsdelta Groningen

Campus Eemsdelta Groningen vormt een bruisend onderwijscentrum waar kennis, innovatie en duurzaamheid centraal staan. Wij verzorgen de marketingcommunicatie voor de campus, van de ontwikkeling van de website tot aan de signing op het terrein.

De Biotoop

Als creatieve broedplaats biedt De Biotoop ruimte aan kunstenaars, ondernemers en bewoners. Voor De Biotoop ontwikkelden we een nieuwe website, schreven we mee aan diversie visiedocumenten en ondersteunen we bij de marketing en communicatie van evenementen. 

Windunie

Windunie is samen met AsserEnergie en NMF Drenthe betrokken bij de ontwikkeling van Energietuin Assen-Zuid. Wij verzorgen de marketingcommunicatie, waaronder de productie van promotievideo’s, het ontwerp van bouwborden, het schrijven van artikelen en beheren de nieuwsbrief.

Guerrilla Gardeners

Voor Guerrilla Gardeners hebben we uitgebreid marktonderzoek uitgevoerd gericht op branding. Dit resulteerde in een complete rebranding en de ontwikkeling van een nieuwe, dynamische website, die we voor ze beheren. 

Wat onze klanten vinden

Green Marketers is methodisch, efficiënt en betrouwbaar. Professioneel op de kern. Geen flitsende marketingpraat en loze kreten, maar gericht op het product.”

Klaas Akkerman
Mede-eigenaar Greener

“Als bedrijf met een duurzame en sociale missie zitten we goed bij Green Marketers. Onze visie is vertaald naar een nieuwe stijl en website die professionaliteit uitstralen. We zijn nu echt trots op onze site.”

Joost Kaan Wagenaar
Operations Manager, Digi Surfer

Waar kunnen we jou mee helpen?

Heb je ook een duurzaam initiatief en ben je benieuwd of we samen kunnen werken? Neem vrijblijvend contact met ons op.